2015/03/06

Helmikuun haastekuvat -20


Hellou!
Otsikon mukaisesti tässä viime kuun haastekuvat jotka lupasinkin jo, tosin miinus 20 niistä. Näin siinä sitten siis kävi.
Tästä pääsette postaukseen jossa haasteen kuva on.

Mutta kuten numeroiduista kuvista huomaa, alussa vielä pärjäsin muutaman päivän, sitten ei enää jaksanut / ehtinyt / jotain muuta. :D Loput kuvista ovatkin sitten otettu viimeisinä päivinä kun olen älynnyt että eihän tästä nyt mitään tullut ja yrittänyt toivottomasti vielä päästä pälkähästä. ;)

Tuossa yksi kuva siitä kun Pipsa oli meillä yötä ja kun yritettiin kuvata suklaata ( Kindereitä ), totesimme että todellisuudessa on todella hankalaa saada suklaasta mallisuklaan näköisen ( = sellaisia joita aina näkee kuvissa jossain netissä ). Haastan teidät kaikki kokeilemaan seuraavan kerran kun saatte suklaata, nam mikä haaste ( lisää tällaisia )! :)

Ja muuten "kymmenennessä" kuvassa näkyy ajan lisäksi päivämäärä, hups! ;D


Olin eilen illalla vielä lapsenvahtina samoille kolmelle kuin syksymmällä, mutta tänään koulun lounaan jälkeen alkoi ärsyttävä kurkkukipu, sellainen joka minulla tulee aina ennen sitä perusflunssaa ja joka sitten kestää koko sen ajan.. Joten toivon tietenkin etten nyt sairastuisi mutta pahoin pelkään että tässä nyt käy niin siitä huolimatta.


Pidetään silti peukut pystyssä, tervettä viikonloppua!

xoxo: Saga

2 kommenttia:

  1. oi oi oi! 1) ihanat kuvat (ja varsinkin tuo jammies-kuva;) ja 2) toivottavasti kurkkukipu häviää pian! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...