2015/04/08

Pääsiäisen ostokset

                                                                      Moikka!
En nyt ihan tiedä mitä kukakin määrittelee pääsiäiseksi mutta tässä vähän ostoksiani viime torstailta, kiirastorstailta siis ja tämän viikon tiistailta joka ei kai ole enää pääsiäistä (?). No, joka tapauksessa:

GinaTricotsta löytyi tällainen vähän kyllä kesäinen t-paita. Hintaa tältä löytyi 14,95€. Kuvasin tuon koon koska tavallisesti minulla olisi 36 tai 38 mutta tässä kohtaa päädyin neljäänkymppiin koska kiristi kainaloista sen verran se 38. Eikä näissä ollut mitään isoa kokoeroa muuten.
Ostin täältä myös yhden raidallisen alennuksessa olevan puseron mutten ole ehtinyt kuvata sitä vielä ja nyt se on pesussa. Joten parin päivän päästä tulee kuvaa.

Äidin kanssa piipahdettiin taas kirpparilla ihan pikaseen tiistaina, ja sieltä löytyi ihana IvanaHelsingin olkalaukku. Luin jälkeenpäin jonkun blogista että oli saanut tämän laukun Ellen tilauslahjana. Elikkä joku ei ollut sitten pitänyt tästä lahjasta ja vienyt kirpparille. Mutta minä sen sieltä bongasin seitsemällä eurolla ja uskon että tulee super kovaan käyttöön erityisesti farkkutakin kanssa kesemmällä.

Ainoa miinus tässä on olkaketju joka tarraa kiinni hiuksiin kuin joku hiustensyöjä eikä sitten ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin repäistä hiukset irti...auts! Pitää varmaan pitää tukkaa kiinni sitten niinä päivinä kun tätä käyttää.

xoxo: Saga

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...