2015/10/16

everyday makeup

 1. Ensimmäiseksi levitän meikkivoidetta meikkisienellä. Juuri nyt käytän Lumenen Triple Stay Matt Makeupia mutta se on loppumaisillaan ja kokeilen luultavasti jotain uutta tämän jälkeen.
 2. Puuterini vaihtelee näiden kahden välillä. Rimmelin Stay Matte on hieman tummempi ja kevyempi kun taas Lumenen CC-puuteri on vaalea ja hieman peittävämpi. Nyt olen käyttänyt enemmän Rimmeliä. Ehkä talvemmalla tulee vaihdettua vaaleampaan kun rusketus hälvenee.
 3. Taivutan ripseni tällä. Tämä on muistaakseni ostettu Tigerista.
 4. Ennen vaihdoin ripsiväriäni aina kun ostin uuden. Tämä on muistaakseni ensimmäinen ripsari jota ostin uudestaan samaa, haha. Maybellinen Lash Sensational tekee ainakin omista ripsistäni ihanan pitkät.
 5. Lumenen Blueberry kulmien muotoilugeeli on ehdottomasti yksi tuote jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Kuvassa on vielä vanha purkki mutta sain senkin päivitettyä uudempaan tuubiin jossa on entistä parempi harja. Minulla on aika paksut kulmakarvat ja nyppimisen lisäksi laitan vain tätä geeliä. Suosittelen ehdottomasti!
 6. Alaluomen "sisäpuolelle" laitan valkoista kajaalia. Nyt käytän Maybellinen Expression Kajalia. Tämäkin on loppumassa, hehe.
 7. Viimeisenä on huulituotteet jotka aina vaihtelevat. Kuvassa on Nivean huulivoi jota yleensä laitan joko pelkästään tai esimerkiksi huulipunan alle.

xoxo Saga 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...