2014/06/27

Neljä päivää Ranskassa + kamera = tämä postaus

Moi ja terveisiä Ranskasta! :)

Kolmen päivän jälkeen Pariisissa on tosi ihanaa olla täällä rauhallisessa ja (huomattavasti) pienemmässä Villervillessä. :)

Pariisissa nähtiin ensinnäkin tavallista arkea, mutta myös:

Eiffel-torni, jonka huipulle mentiin hissillä. Oli kyllä hienot näkymät! :)

Versailles-palatsi ja sen upea, valtava puutarha.

Louvre-museo aidolla Mona Lisalla. :)

Tänään on ollut tällainen välipäivä. Nukuttiin puoleenpäivään asti ja vasta kahden jälkeen syötiin aamupalaa! :D "Aamu"palan jälkeen mentiin merenrannalle joka on ihan alle sadan metrin päästä täältä asunnolta. Hetken päästä alko kuitenki sataa ni oli pakko tulla takas kotiin.
Kirjoitin postikortit viidelle tärkeimmälle ihmiselle ja askartelin tämän päivän leikekirja sivut. :) Siis tää on ihanaa vihdoin kirjoittaa matkapäiväkirjaa ja askarrella. :) Laitan kyllä ehdottomasti kuvia Suomesta kun on valmis. :)

Äsken käytiin kattomassa nousuvettä rannalla ja ihan silmissä nousi. :)

Täällä ihmiset oikeesti ei puhu melkein yhtään engalntia. Pariisissa ihmiset kyll osas mutta eilenki ku käytiin ravintolassa, joku toinen asiakas vieruspöydässä sai toimia tulkkina ku ei se tarjoiliamies älynny. :D Välillä tuntee ittensä jotenki tosi fiksuks ja sillee kun itsekin osaa enemmän engalntia kuin joku esim. tarjoilija tai joku muu kouluttautunut aikuinen. ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...