2014/06/07

Tunnin kakku

Eilen oli niin hyvä ilma että oli ihan pakko käydä ulkona. :) Mentiin sitten kaverini, Pipsan kanssa ostamaan kiskalta jätskit puolenpäivän jälkeen.

Hetken päästä tultiin sitten takaisin meille. Telkkarista tuli Huikeat kakut - ohjelma, josta sitten tuli himo leipoa täytekakku sokerimassalla. :D

Vajaan tunnin sisällä oli tällainen kakku syntynyt:


Ainekset:
sokerimassaa
kakkupohja
mehua
hilloa
rahkaa
(karkkiväriä)

Kakun päälliseksi laitettiin sokerimassaa, josta väkersimme söpöjä ympyröitä kakun päälle. :) Valmiin kakkupohjan kostutimme appelsiinimehulla ja täytteeksi tuli valkosuklaa-limerahkaa ja vadelmahilloa.

Ja todella hyvää tuli! :)


Eilen illalla alkoi kamala päänsärky. Kahdeksalta mittasin kuumeen ja mittarihan näytti yli 37:ää.. :/ Parin seuraavan tunnin aikana kuume vain nousi ja nousi. Päänsärkykin jatkui särkylääkkeestä huolimatta.

Enimmillään kuumeeni oli jotain 38.7.. Tänään on myös koko päivän ollut päänsärkyä ja kuumetta. Kuume on nyt laskenut 37:än alle, mutta saas nähdä jos vielä illemmalla nousee.. Toivottavasti ei. :)


Tuossa sivupalstassa lukee mm. tulevien postsausten aiheita, joissa tällä hetkellä mainitsen uudesta kamerastani. Netistä ollaan tilattu jo muutama viikko sitten, mutta odotetaan vieläkin postia..
Arvostelua alan siis kirjoittamaan heti kun itse kamera saapuu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...