2014/10/19

Pakkasasteita & oranssia

Kääk, nyt on jo alkanut olla pakkasasteita aamuisin ja välillä jopa päivälläkin. :/ Eilen oli toppatakki ensimmäistä kertaa käytössä taas kesän jälkeen. Ihanat ja uskolliset tennarinikin vetelee viimeisiään (melkein jo reikä isovarpaan kohdalla), joten osittain toivon että sitä lunta pikkuhiljaa alkaisi satelemaan jotta saisin kengätkin päivitettyä lämpmiin talvisaappaisiin. :)

Toisaalta jo nyt tuntuu ulkona siltä, että naama ja sormet (jos esim. tekstailee ulkona) jäätyvät.. Että tähän vielä kaksikymmentä miinusastetta lisää niin hyvä tulee.. Pakastetuista sormista siis, vai mistä tässä nyt olikaan kysymys? ;)


Joo, ja tuo oranssi otsikossa siis siitä, että kuten varmaankin huomaat, olen vaihtanut blogin värin (linkit) oranssiksi. Kun tuossa tein uutta banneria niin ajattelin että vaihtelu virkistää ja sopiihan se nyt syksyynkin kaiken lisäksi. ;)

Huomenna alkaa taas koulu mutta onneksi vasta hieman tavallista myöhemmin (9:45), jotta saa nukkua vielä yhden lisätunnin varastoon kunnes arki-illat taas venyvät liian pitkiksi.. :/ ;)

Ensi viikon alussa on luvassa pari reseptiä syyslomalta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...