2014/12/17

17 | Viime hetken joululahjaideat

Viime hetken joululahjaideat

Huomenta kaikki! Tajusin eilen illalla että nyt on tasan viikko jouluaattoon ja että kavereiden joululahjat pitää antaa lauantaina. :) Tänään koulun jälkeen onkin osittain tämän takia joulushoppailua. ;)

Tästä henkisestä heräämisestä sainkin idean tehdä tällaisen joulukalenteriluukun, neuvoa, mitä voi ostaa jos ja kun tulee se paniikki samalla viikolla kun pitäisi jo antaa joululahja.. ;)

Itse olin kyllä jo suunnitellut ja keksinyt osan, ehkä puolet ostettavista joululahjoistani joten ei ollut niin paha onneksi tällä kertaa. Tässä siis muutama asia joista suurin osa ainakin nuorista tytöistä luultavasti tulee pitämään:

1. Kauneustuotteet. Pitääkö lahjan saaja kynsien lakkaamisesta? Käyttääkö hän kasvojen kuorintavoidetta? Entä huulirasvaa?

Helppo ostaa ja löytyy melkein mistä vaan kosmetiikka- tai vaatekaupasta tai esim. tavarataloista...

2. Itsetehdyt leivokset. Reseptejä löytyy kaikenlaisille, -makuisille ja haastaville leivonnaisille. Jos teet esim. toffeeta tai vastaavaa pellillä tehtävää, riittää tästä useammalle lahjan saajalle.

3. Lahjakortit. Pitääkö ystäväsi shoppailemisesta ja vaatteista? Lukeeko hän paljon vai askarteleeko hän? Lahjakortteja löytyy aivan joka lähtöön. Päätä vain oikea summa joka sopii omaan budjettiisi ja kauppa josta lahjan saaja tulee takuulla löytämään jotakin.

4. Kirja. Jos tiedät että henkilö jolle olet antamassa lahjaa, onkin lukutoukka, kirja on luultavasti miltei täydellinen lahja hänelle.
Valitse oikean paksuinen kirja jonka tiedät sopivan henkilölle ja valitse se kaupan hyllyltä johon on kerätty tietylle ikäluokalle tietynlaisia kirjoja. En usko että lukutoukkaystäväsi tulee pettymään.

5. Kuva kehyksissä. Onko sinulla ihana kuva sinusta ja ystävästäsi esimerkiksi joltain matkalta tai yhteisistä bileistä josta sinulle tulee hyvä mieli muistoista.

Kehystä kuva hillittyihin kehyksiin ja anna ihana muisto lahjaksi.

6. Vihko. Kirjoittaako lahjan saaja paljon? Tekeekö hän paljon listoja tai onko hänellä kenties huono muisti? Hieno vihko/kalenteri ei koskaan ole turha. Upea kynä kruunaa joululahjan.


xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...