2014/12/03

3 | Piparijoulukalenteri














Nyt on ehkä vähän myöhäistä julkaista tämä syötävä joukukalenteri kun ollaan jo kolmannessa Joulukuun päivässä.. Mutta ehkä joku haluaa vielä kokeilla ja syödä sitten vaikka koko ensimmäisen viikon palat päivässä.. ;)

500 g piparitaikinaa
Pipariglasyyriä
Irtokarkkeja (200 g olen käyttänyt omassani, kuvassa)

1. Kaaviloi piparkakkutaikina leivinpaperin päällä noin 24x36 cm:n kokoiseksi levyksi. Nosta paperi pellille ja leikkaa taikinapyörällä tai veitsellä ylimääräinen taikina pois. Voit käyttää apuna viivoitinta että reunista tulee suorat. Jaa levy taikinapyörällä 24:ään samankokoiseen ruutuun.

2. Paista taikinalevy 200:ssa asteessa 8-12 minuuttia levyn paksuudesta riippuen.

3. Anna levyn jäähtyä kunnolla ennen koristelemista.

4. Pursota glasyyriä viivoja myöten ja kirjoita kuhunkin ruutuun numero. Koristele irtokarkeilla, käytä mielikuvitustasi.

5. Leikkaa terävällä veitsellä neliö numeroitten mukaan. Kun viimeinen neliö on syöty, onkin jo jouluaatto.


xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...