2015/07/23

Day 3: Ostokset


Bershkasta löysin koruhyllystä tällaisen hauskan korun johon voi itse valita tekstin. Harmitti vain kun jokaista kirjainta on vain yksi kappale ja se rajoittaa niin paljon sitä mitä voi siihen kirjoittaa. Esimerkiksi Saga ei nyt sitten käy, mutta syntyypähän tässä luovia ratkaisuja, heh. Tämä maksoi ehkä jotain kuuden euron paikkeilla.
Alennusmyynnissä olevan paidan löysin myös Bershkasta. Kuvassa näkyvä puoli on siis selkäpuoli jossa on rusetin näköinen rypytys. Hinta oli noin kahdeksan euroa.
 
Piipahdettiin NewYorkerissa ja sovitin muutamaa vaatetta. Ainoa jonka lopulta ostin oli tämä toppi jonka hinta oli alennettu viiteen euroon. En vielä omistanut yhtäkään korkeakauluksista toppia joten nyt minunkin vaatekaapistani löytyy tällainen.
Springfieldissä oli minun makuuni vähän liikaakin kukkaa kaikkialla mutta löytyi silti muutamat sukat, kahdet itselle ja kolmannet Karlalle tuliaiseksi. Viisi euroa per pari, kolmet kaksien hinnalla.
Pipsalle toivomuksesta tuota suklaata, Karlalle sukat ja Linealle, joka oli pampuloiden tarpeessa, pampuloita. Ne olivat jotain 2 in 1 joita voi siis käyttää rannekoruinakin.
Valkoiset kynnet näyttävät niin ihanilta kesällä rusketuksen kanssa. Tosin mattavalkoisen kynsilakan löytäminen on vaikeaa. Kristiine-keskuksen Prismasta löysin alle kahdella eurolla tällaisen kynsilakan, jess! Jos vielä pysyisi kynsilläkin edes muutaman päivän halkeilematta. Toivotaan parasta!
Jossain foorumissa joku suositteli Puhas Loodus merkkiä jolla on kuulemma todella hyviä kosteusvoiteita. Niitä löytyi ihan perus marketista mutten hajusteallergikkona uskaltanut ostaa niistä mitään. Prismasta löysin samaa merkkiä olevan kasvoveden piparmintun tuoksulla. Se maksoi muutaman euron ja on ollut tosi hyvä käytössä!
Jo menomatkalla huomasin laivalla tällaisen pelin joka vaikutti ihan tosi hauskalta. Paluumatkalla huomasin saman pelin joka oli viimeinen kappale ja vielä alennuksessakin. Odotan innolla että pääsen kokeilemaan tätä kavereiden kanssa. Perheen kanssa ollaan kerran kokeiltu ja oli yhtä hauska kuin miltä näytti mutta monessa kysymyksessä pitäisi olla saman ikäisiä pelaamassa. Hinta oli alennettu kahdestakymmenestä kolmeentoista euroon.
Niin kauan olen etsinyt kangaskassia joka sopisi minulle ja Kristiinen H&M:stä löysin tällaisen ihanan viidellä eurolla.
Haalariakin olen metsästänyt koko kesän ja H&M:stä löysin seitsemällä eurolla alennuksesta tällaisen ihanuuden. Haalareissa mulla sopii yleensä paremmin XS joten tämä 34 joka oli ainut koko jäljellä olikin juuri sopiva. Ja olkaimet ovat säädettävät joten ei hätää.
 
xoxo Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...