2015/07/15

Rippileiri



Moi taas!
Nyt on rippikoulu suoritettu ja ihana viikko takana. Leirillä oli siis niin hauskaa!
Eilen olin vähän ennen puoltapäivää kotona ja koko loppu päivä meni periaatteessa tekemättä mitään. Tänään havahduin kahdeltatoista ja nukuin vielä yhteen. Kahden jälkeen pääsin nousemaan sängystä. En yleensä tykkää nukkua ihan niin pitkään mutta tällä kertaa tuli kyllä tarpeeseen!
 
Yllätin varsinkin itseni koska en kuvannut melkein ollenkaan leirillä, kameraa en kaivanut edes laukusta esiin. Mutta sehän kertoo vain siitä miten hauskaa leirillä oli ja koko ajan oli jotain tekemistä.
Laiturikuvassa (jonka otti yksi leirin aikuisista) on meidän isoset. Ainakin suurin osa. Leikin tarkoitus oli saada ryhmittäin oma isonen uimaan vastaamalla oikein väitteisiin jotka koskivat heitä. Kun kaikki isoset oli saatu järveen, oli meidän vuoro mennä. Hetken aikaa mietittiin Hannan kanssa mutta hypättiin sitten mukaan.
Oli ihan tosi hauskaa vaikka vaatteet olivat kyllä aika mutaiset sen jälkeen. Ehdottomasti yksi leirin hauskimmista muistoista!
 
Noin puolet jengistä on menossa syömään sunnuntaina kun olen itse vielä Virossa, mutta sovittiin että tavataan pian uudestaan jotta kaikki pääsevät mukaan edes joskus. Joten seuraavalla kerralla sitten! Onneksi kyseessä on matka ettei harmita nyt yhtä paljon kun en pääse mukaan, heh.
 
Huomenna ajattelin ennen perjantaiaamun lähtöä vielä kirjoitella tarkemmin matkastamme.
 
xoxo Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...