2015/07/29

Rippimekko


Heippa!
Tässä on rippimekkoni jonka tarina onkin hieman keskivertomekkoa pidempi, haha. Eli hommahan meni näin: Tallinnassa, Kristiine-keskuksessa, yritettiin vähän katsoa rippimekkoa mulle. Mohito nimisestä kaupasta löytyi tällainen ihana mekko puoleen hintaan, Sovitin kokoa 34 mutta sen vetoketju ei halunnut mennä ylös asti kiinni, haha! Koko 38 oli seuraava jota löytyi mutta se oli sitten liian iso vuorostaan. Mekko oli niin ihana että kyllä harmitti kun oikeaa kokoa ei enää ollut. Illalla tai ehkä vasta seuraavana aamuna kun tulimme takaisin kotiin, etsin heti netistä jos mekkoa löytyisi sieltä kolmekutosena. Ja kyllähän se löytyi, jess!

Seuraavana ongelmana oli se, ettei puolalainen nettikauppa lähettänytkään muualle kuin Puolaan. Kohta olimmekin jo löytäneet jonkun sukulaisen tuttavan joka asui Puolassa joka suostui lähettämään mekon Suomeen kunhan vain tilaisimme sen hänelle.
Nyt mekko on tilattu ja matkalla Puolaan Agatalle. Eli ensi viikolla pitäisi jo tulla tänne Suomeen, ihanaa! Niin kiva että ihmiset haluavat auttaa jotakuta oikeastaan ihan tuntematonta eri maasta, kiitos!!

xoxo Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...