2015/08/11

it's back



 
Moikka!
Nyt on ensimmäinen koulupäivä yhdeksättä kertaa suoritettu. Ihan niin kuin viime vuosinakin, eka päivä meni papereita ja infoa saadessa omassa luokassa. Päivän loppuhuipennuksena oli lounas ja rehtorin vartin pituinen puhe. Hauskinta oli nähdä taas loman jälkeen kaikkia kavereita, luokkakavereita ja kaikkia muitakin, haha.
Huomenna pitäisi jo seurata tavallista lukujärjestystä. Yhdeksän aamu, kasvissosekeittoa eli lounaaksi pelkkää leipää ja painava laukku, welcome back...
 
No, olen silti päättänyt että aion panostaa entistä enemmän ysiin ja lukea joka ikiseen kokeeseen tai kuulusteluun oli se sitten kokonainen viikko lukemista tai vaan koealueen läpikäyminen. Sillä uskon saavani arvosanojani nostettua jo huomattavasti. Muitakin koulutavoitteita olen mielessäni suunnitellut. Toinen kokeisiin liittyvä asia on että aion yrittää aina ennen vähänkin vaikeampaa koetta järjestää kavereiden kanssa jonkun iltapäivän jolloin luemme yhdessä kokeeseen. Jossain teoreettisessa aineessa voisi jakaa aluetta ja kaikki voisiat esimerkiksi tiivistää oman kappaleensa ja opettaa muille. Pitääkin kehitellä tätä kun kokeet alkavat, onneksi ei ihan vielä!
   Voisin ehkä tehdä jonkinlaisen postauksen tuosta kokeeseen lukemisesta jos saan sen kavereiden kanssa onnistumaan. Koulukuvaaminen on perjantaina eikä tällä viikolla ole muuta sen erityisempää.
 
Hyvää koulun alkua!
 
xoxo Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...