2015/01/07

in the darkness, again






Moi taas! Saatiin muuten tänään uusi oppilas meidän luokalle, yksi tyttö. Ja nyt istun tässä sängyn reunalla kello puoli yhdeltätoista, huomenna koulu alkaa jo kahdeksalta ( ääh ) ja pitäisi mennä nukkumaan mutta tässähän minä vaan kirjoitan... Jokin on nyt vähän pielessä mutta onneksi tiedän mikä tässä mättää, ajan puute. Pitäisi yrittää ehtiä vieläkin järjestelmällisemmäksi kun ei näköjään tämän tasoinen perfektionistipiirre riitä...(?) ;) Ihme jos joku on jaksanut lukea avautumistani tänne asti mutta jatka ihmeessä, tulen ihan kohta asiaan eli yllä oleviin kuviin. :)

Oltiin tiistai-illalla Karlan kanssa pienellä kävelyllä kuten jo aikaisemmassa postauksessani jo mainitsinkin ja siellä räpsin mm. nuo kuvat.. ;)
Kamalan pimeitä kuvia nykyään tulee mutta eihän sille mitään voi että on niin pimeetä ulkona!...

Sen järjestelmällisyyden kanssa tulee taatusti auttamaan uusi seinäkalenteri jonka tilasin eilen kikki.K:sta. :) Saan varmaan lisää inspiraatiota sitten siitä. :)

Tänään olin inspiroitunut kirjoittamaan erästä juttua jota olen jo pitkään suunnitellut mielessäni mutten ole vielä ehtinyt kirjoittamaan.. ;) Tästä sainkin nyt idean yhteen huomisen postaukseen. ;)

No, tähän on kai hyvä lopettaa, hyvää yötä!

xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...