2015/01/28

The Other Woman

Moi kaikki!

Tänään sain illemmalla himon kirjoittamiseen kautta inspiraatiota joten aloin mm. kijroittamaan novellia ja yhtä tekstiä johon on ollut idea jo kauan. Saa nähdä mitä niistä oikein tulee kun ei koskaan tiedä. ;)

Perjantaina ollaan menossa kaveriporukan kanssa kahville kahvilaan, jossa vietettiin Annan synttäreitäkin. Ihana, rauhallinen paikka. Ja lopetetaan koulukin jo yhdeltä joten tulee olemaan ihanan rauhallista siellä. Annan synttäreillä ehdotin siis sellaista, että kokoonnuttaisiin aina joka toinen kuukausi. Sitä tulee muuten niin harvoin käytyä missään yhdessä.
On muuten tekeillä postaus siitä miten säästää rahaa. On ollut sellainen oleellinen asia tammikuussani sillä yksi minun epämääräisistä uudenvuoden lupauksistani oli jonkinlainen rahan säästö. Saatte siis helmikuun alussa vähän vinkkejä joita minäkin alan noudattamaan tarkemmin niihin aikoihin. :D

Katsoin eilen The Other Womanin loppuun ja oli kyllä tosi hyvä. Olin siis lukenut eräästä toisesta blogista että oli tullut ihan suosikiksi joten oli sitten pakko katsoa itsekin. En tiedä muuttuiko omaksi suosikiksi ihan mutta ei paljoa ainakaan puuttunut! ;)

xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...