2015/01/22

Kuulumisia


Moimoi!
Tänään oli taas koe koska olin kipeä viime viikolla. Demi tuli eilen ( <3 ) ja luin sen kokeeseen lukemisen jälkeen. ;) Olen alkanut lupailemaan päiväunia itselleni koulun jälkeen mutta ei ole vielä toteutunut kertaakaan. Helpottaa vaan jotenkin sängystä nousemista jos tietää että pääsee kohta takaisin sänkyyn... :D

Kaikki sanoivat seiskalla ja ala-asteen lopullakin että kasi on sitten vaikea. Koko seiska oli kartausta ja koko viime syksy on tuntunut siltä että kerrataan vaan kaikkea jo opittua. Korkeintaan historiassa ja ehkä jossain kemiassa on tullut jotain uutta.
Kuitenkin nyt vuodenvaihteen jälkeen on mielestäni ollut enemmän läksyjä ja esitelmiä ja sen sellaisia tuntuu tulevan joka aineessa. Ylipäänsäkin koulu tuntuu ottavan enemmän voimia ja aikaa vapaa-ajasta. Hyvin olen silti pärjännyt ainakin tähän asti. Ajattelin vain että ehkä se nyt sitten alkaa se vaikea osuus tästä kasista? Saas nähdä.

Maanantai: Koulun jälkeen tulin kotiin enkä nyt oikeastaan tehnyt muuta kuin läksyjä, luin kokeisiin ja puhuin Karlan kanssa Facebook-puhelua.

Tiistai: Koulusta lähdin Karlalle. Siellä kuvasin yhden koulutehtävän josta tuli muutama kiva kuva (julkaisen vielä tänään). Kohta pitikin jo lähteä keilahallille jossa keilattiin luokan kanssa ja suurin osa jäi vielä syömäänkin. ( Mä ja Karla oltiin järjestelty vähän kivaa luokalle kun voitettiin joulukuussa yksi luokkien keskeinen kilpailu ja voitettiin 5 euroa per oppilas ) Tosi kivaa oli, kiitos!

Keskiviikko: Luin kokeeseen, treenasin vähän, puhuin taas Karlan kanssa pitkää puhelua ja kävin muuten postissakin hakemassa kikki.K - tilaukseni.

Torstai: Koulun jälkeen piti kirjoittaa koe ja kotona en ole tehnyt hirveästi muuta tänään kuin läksyjä ja blogia. Yritän vielä ehtiä tanssia ennen suihkua. ;)

xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...