2015/01/14

Wild & Mild Nail Strengthener

Tässä manikyyrissä käytin kynnenkovettajaa alus- ja päällyslakkana. Jos en halua/jaksa/ehdi lakata mitään erityistä, lakkaan vaan kaksi kerrosta kynnenkovettajaa. Näyttää silti huolitetulta.


Moi!
Pari viikkoa sitten ostin kynnenkovettajan. En ole ennen käyttänyt kynnenkovettajaa koska olen aina ajatellut että kyllähän minulla on ihan riittävän vahvat kynnet eikä kynteni nyt ole katkeillutkaan niin hirveästi. Nyt kuitenkin kun olen alkanut käyttämään tätä, olen huomannut ainakin jonkunlaisen eron. Itse en ole enää niin arka kynsieni suhteen eikä kynteni murru yhtä helposti tai nopeasti. Säästyn myös miltei päivittäiseltä hoitamiselta ja viilaamiselta.

Ostin Wild&Mildin kynnenkovettajan paikallisesta tavaratalosta 3,5 eurolla. Voi tietenkin olla että jos käyttäisi vähän enemmän rahaa niin saisi myös parempaa laatua mutta miksi täytyisi käyttää kymppejä tällaiseen jos saa muutamallakin eurolla jo näin hyvän.

Kuten jo mainitsin, en ole käyttänyt muita ennen tätä joten en voi verrata toisiin tuotteisiin vielä, vain ennen-jälkeen erosta voin kertoa.

En keksi mitään miinusta tästä tuotteesta joten kirjoitain nyt vain listan hyvistä asioista tällä kertaa:

+ edullinen

+ kestää hyvin viikon kuten pakkauksessa sanotaan ( käytetään säännöllisesti kerran viikossa )

+ vahvistaa vaikka omistaisikin vähän vahvemmat kynnet ( ohuille ja heikoille kynsille )

+ sopii alus- ja päällyslakaksi


Ja tähtiä voisin antaa näin:



xoxo: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...