2014/11/29

Christmas calendars



Moi taas! Maanantaina saa jo avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. :) Ja muuten huomenna jo partiokalenterista jonka ostin Rebeckalta eilen. :)

Se tarkoittaa myös sitä, että täällä blogissakin alkaa luukkujen avaaminen. :) Joka päivä siis julkaisen kuvia, reseptejä, DIY-ohjeita tai jotain muuta kivaa. Aikaisempina vuosina on ollut hieman stressaavaa tämä blogijoulukalenteri ja tänäkin vuonna ihan varmasti on, mutta olen ollut niin reipas tässä lähiaikoina tässä julkaisemisessa joten uskon että on paljon helpompaa tänä jouluna. :) Se jää tietenkin nähtäväksi mutta voihan sitä aina edes toivoa..

Otan tosi mielelläni vastaan luukkutoiveita jos sinulla on jotain josta haluaisit minun kirjoittavan, kuvaavan tai jos olet vaikka olet jotain askarteluohjetta vailla. :)

Ihanaa muuten kun tuo homoavioliittolaki nyt hyväksyttiin vihdoin. :) Itsekin tunnen muutaman homon/lesbon joten tuntuu ihanalta varsinkin heidän puolestaan. :) <3 En vain ymmärrä että miksi joku olisi rakkautta vastaan..? :/ Eihän sille voi mitään että keheen rakastuu. He jotka olivat/ovat tätä vatsaan voisivat ihan yhtä hyvin olla itsekin homoja. Ihan outoa kun ei ihmiset osaa ajatella muita..

Ja palatakseni vielä tuohon että olen julkaissut onnistuneeseen tahtiin viime aikoina kuvia ja postauksia, niin se johtuu ainakin osittain siitä että kun nyt ostin tuon uuden kameran tori.fi:stä, sain siinä samalla tuollaisen Wi-Fi-sovittimen (vai mikä sen nimi nyt onkaan..) jolla voi, kännykkään tai iPadiin lataamalla yhden sovelluksen, ladata kamerasta suoraan älylaitteeseen kuvia. :) Se on paljon helpompaa koska ei tarvitse aina ladata ensin koneelle ja siitä sitten vielä odottaa ja odottaa... :)


xoxo: Saga

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...