2014/11/08

Suklaavaahtokarkit


Nämä maistuvat todella hyviltä ja ovat tottakai ihanan makeita. :) Teimme näitä kaverisynttäreilläni tällä viikolla. Meitä oli kuusi henkilöä ja totesimme että tämä käy helpoiten ja kätevimmin jos on vähintään kolme-neljä henkilöä tekemässä tätä. Meillä oli sellainen ihana pieni tehdas jossa kaikilla oli oma tehtävänsä. ;)

Mielestäni tämä on myös hauskaa tehdä yhdessä juuri esimerkiksi kaverisynttäreillä koska siinä samalla kun tekee yhteistyötä voi tietysti jutella kaverin kanssa. :) Lopuksi syödään hyviä yhdessä tehtyjä valmiita suklaavaahtokarkkeja. :) ♥
Yksin en tätä silti suosittele kenenkään tekevän. Ainakin on pakko olla joku joka tarvittaessa voi tulla vähän jeesimään. :)

Tässä resepti:

Vaahtokarkkeja.
200 g tummaa suklaata

100 g valkosuklaata
Strösseliä
Grillitikkuja
Vaaseja / Korkeita laseja

_____________________________


Aloita asettelemalla vaahtokarkkeja grillitikkujen päähän niin, että ne pysyvät tikussa, mutta niin, ettei tikku tule liikaa vaahtokarkin läpi. Asettele grillitikut vaahtokarkeilla vaasiin niin, etteivät ne koske toisiaan.


Sulata tumma suklaa syvällä lautasella kiehuvan veden päällä tai mikrossa. Poimi yksitellen grillitikut vaahtokarkin kera vaasista ja kieritä koko vaahtokarkki tummassa suklaassa. Voit viedä vaahtokarkit varovasti ulos jollekin pöydälle kovettumaan mutta voit myös laittaa ne jääkaappiin jos ne mahtuvat. Kun suklaa on tarpeeksi kovettunut, sulata valkosuklaa ja kieritä kaikkien vaahtokarkkien kärki siinä. Ennen kuin valkosuklaa kovettuu, ripottele strösseliä vaahtokarkkien kärkiin.
Kun suklaa on kovettunut (ulkona tai jääkaapissa), vaahtokarkit ovat valmiit tarjoiltavaksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...