2014/11/07

Rippikoulujuttuja ja synttäreitä :)

Keskiviikkoaamuna minua alkoi sattumaan mahaan mutta se meni hetken päästä ohi. Sitten minulla oli kaverisynttärini koulun jälkeen, oli tosi hauskaa! :)
Eilen taas koulussa ja illalla varsinkin alkoi sattumaan niin kovasti ettei muu auttanut kuin sängyssä makoilu etsiessä asentoa jossa ei sattuisi... Kuume nousi yli 37 asteeseen, laski hetken päästä ja kohta se oli taas 37:ssä..

Kun kävelin näytin joltain vanhalta mummolta kun oli pakko kävellä niin hitaasti ja selkä kyyryssä ettei sattuisi mahaan... ;) :D Epäiltiin jo umpisuolen (tai -lisäkkeen, mikä se nyt onkaan) tulehdusta mutta nyt kun on helpottanut jo huomattavasti eilisestä niin ei se kyllä ole, onneksi. :)

Nyt olen kuitenkin jo melkein terve. Särkylääkkeiden avulla ei tunnu melkein ollenkaan kipua enää. Toivon nyt että huomiseksi olisin edes tarpeeksi terve kun meillä on isäni luona syntymäpäiväjuhlat isän puolen sukulaisille. :)

Rippikouluinfoa saimme koulussa viime viikolla ja kavereiden kanssa ollaan päätetty että ainakin yritetään ensisijaisesti päästä Houtskariin. :)
Pipsan ja Karlan kanssa ainakin mennään samaan. :) Tosi kivaa tulee olemaan! Hihii.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...