2014/11/11

Maze Runner


Tänään meillä sitten oli se teemapäivä koulussa ja lounaan jälkeen käveltiin leffateaatteriin katsomaan Maze Runner - elokuvaa, siis Labyrinttiä. Kerron nyt vähän mutten paljasta silti ihan liikaa..

Elokuvan juoni siis on se, että ihmisiä (nuoria miehiä) vangitaan labyrintin keskelle olevalle Aukiolle ja he yrittävät päästä sieltä ulos. Kukaan ei muista muuta kuin etunimensä ja kaikilla oma tehtävänsä täällä jotta tämä yhteiskunta pyörisi.. Osa on juoksijoita jotka aina päivisin kun labyrintin ovet aukeavat, juoksevat labyrinttiin selvittämään tietä ulos. Kolmen vuoden etsinnän jälkeen tietä ei silti ole vielä löydetty, osittain siksi, koska labyrintti muuttuu joka yö.

Kuva: www.wikipedia.com
Joka kuukausi tänne Aukiolle tulee uusi alokas, mutta kun Thomasin (päähenkilön) jälkeen tuleekin yhtäkkiä tyttö, mukana on lappu jossa lukee että hän on viimeinen joka koskaan enää tulee tänne.
Thomas on utelias ja haluaa selvittää ensinnäkin miten he pääsevät pois mutta myös kuka heidät sinne on laittanut ja mitä varten.

Kukaan ei ole koskaan selvinnyt yötä labyrintissä mutta Thomas selviää toisen juoksijan kanssa. Pian selviää ettei Thomas ja uusi tyttö Teresa olekaan samanlaisia kuin muut ja muistavat toisensa entuudesta.


Loppu on todella onnistunut sillä se on jopa ärsyttävä kun siinä selkeästi tehdään selväksi että tämä ei lopu tähän.. He siis pääsevät pois, mutta miten? Kannattaa oikeasti käydä katsomassa, itse odotan ihan innolla seuraavaa osaa. :)

Tämä ei ollut oikein sen tyylinen elokuva mitä menisin katsomaan itse mutta tässä oli niin hyvin tehty kaikki että minäkin jaksoin keskittyä! :D

Tuossa vielä elokuvan traileri. 
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...