2015/06/21

new in - vaatteet ja muut


Kun me huhtikuussa ostettiin mulle uusi kännykkä, ajattelin ensinksi vain ostaa siihen suojakalvon. Teknikmagasinetista löysin kuitenkin täydellisen suojakuoren eli täysin valkoisen joka olikin suunnilleen ainoa vaatimus, heh! Hintakin oli jotain seitsemäntoista euron hujakoilla, ei paha.

Entinen kännykkäni oli sen verran kapea ettei tavalliset kortit mahtuneet niille tarkoitettuihin reikiin suojakuoressa. Nykyisestä kuoresta huomasin jo parin päivän käytön jälkeen että tästä kortit vuorostaan tippuvat. Kirjastokorttini ehdin jo kadottaakin ennen kuin aloin pitämään kortteja tuossa toisessa taskussa joka on kai tarkoitettu kuiteille ja seteleille.
Ei ollut silti mikään turha ostos!

Nyt päästään vaatteisiin. Pääsin yllättämään itseni kun yhtäkkiä vaatekaappiini ilmestyi punaista, vau! Ihana printtitoppi löytyi GinaTricotista kympillä ja maksimekko kevätjuhliin on BikBokista ja maksoi 17,95€. Ylimmän bodycon-mekon ostin äidin työkaverin tytöltä. En siis tiedä hintaa mutta Monkista ainakin on.
Keskellä olevat sukat ovat myös GinaTricotista kun ostin sieltä tarjouksesta kolme kahden parin sukkapakettia kympillä.

Niin kauan on pitänyt ostaa jotkut treenitrikoot ja onneksi jo pari kuukautta sitten sain tällaiset Socin urheilutrikoot Stadiumista. Hintaa en tarkalleen muista mutta jotain vajaa kolmekymppiä se oli.

H&M:stä ostin kaksi pakettia pikkareita 12,95€ per paketti. On ollut tosi hyvät käytössä!

Tossa keväällä aloin käyttää paljon kaulakoruja. Mä, joka yleensä vain ahdistun niistä! H&M:n koruhyllystä mukaan tarttui ihanan minimalistinen kaulakoru muistaakseni noin kolmella eurolla.

Valkoiset tennarit näyttävät vaan niin hyviltä! En silti uskaltanut missään vaiheessa kevättä ostaa sellaisia jollain neljälläkympillä. Tokmannilta löytyi vielä alennuksessakin olevat valkoiset tennarit kuudella eurolla. Olivat kai maksaneet kahdeksan euroa tai jotain sinne päin. Eikä nyt tarvitse varoa ihan yhtä paljoa!

Käytiin viime viikolla kirpparilla ja katseeni tarttui näihin ihaniin kukkiin jotka paljastuivat kynttilämanseteiksi. Ostin nämä kaksi yhdellä eurolla kappale.

Huomenna julkaisen toisen osan kosmetiikkaostoksilla.

xoxo Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...